پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور

  • کد خبر: ۹۶۷۳۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲
بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور
ویدئوی کارگرانی که بدون هیچ ابزار ایمنی در ارتفاع بسیار بلندی مشغول به کار هستند واکنش‌های زیادی برانگیخت.

عروجی | شهرآرانیوز؛ انتشار ویدئویی از کارگرانی که در ارتفاع بسیار بالا و بدون کمترین پوشش و ابزار ایمنی درحال کار هستند خیلی‌ها را بهت زده کرد و دوباره بحث ایمنی کارگران در کارگاه‌های ساختمانی داغ شد. در این ویدئوی هولناک کارگران بدون کمربند و کلاه ایمنی و لباس مناسب درحال بستن داربست هستند. داربست‌های کهنه و لرزانی که تکان‌های زیادی می‌خورند و آن‌ها مثل گنجشکی که از این شاخه به آن شاخه می‌پرند بدون هیچ هراسی مشغول کارشان هستند.

این ویدئو باعث شد کاربران فضای مجازی به آن واکنش‌های تندی نشان بدهند و هرکدام از تجربیات تلخ اطرافیانشان حرف بزنند. مثلا یکی از آن‌ها نوشته بود: «‎بچه محله مون ۱۰ سال داربست می‌بست. مثل فرفره می‌رفت بالا. ولی یک بار اتفاق افتاد و از طبقه دوم رو داربست با کمر اومد زمین. الان ۱۰ ساله روی ویلچر می‌شینه با دو بچه.»

‎کاربر دیگری نوشته بود: «در ۹۹درصد موارد نصاب داربست به شدت مقاومت می‌کنه در برابر کمربند و کلاه و لباس مناسب. چون هم سرعت کارشون رو کم می‌کنه هم خودش باعث سقوط می‌شه. اون قدر بند داره که لای دست و زانو و پاهاش گیر می‌کنه. واسه کارگاه سفت و سختی دنبال نصاب بودیم ۱۰ تا اکیپ اومدن فقط به خاطر کمربند کار رو ول کردن.»

کاربر دیگری که خودش را مسئول کارگاه ساختمانی معرفی کرده بود، مدعی شد: «‎سر پروژه همه لوازم ایمنی موجود بود. این آقایون کسر شأن و آماتوربازی می‌دونن که استفاده کنن. من مسئول کارگاهم. کلاه ایمنی می‌ذارم سرم. حتی از همکارام هم کنایه می‌شنوم؛ چه انتظار داری از کارگران مشغول به کار.» این یعنی هیچ نظارتی بر ایمنی کار کارگران وجود ندارد و این موضوع زمانی مهم می‌شود که به مرگ منجر می‌شود، اما بعد از چندی دوباره همه چیز به حالت اول برمی گردد و ایمنی به اولویت آخر کارگران تبدیل می‌شود.

حامد خانجانی، کارشناس ساختمانی و پژوهشگر، در یادداشتی حوادث ساختمانی را سومین عامل مرگ ومیر در جهان و دومین عامل مرگ ومیر بعد از تصادفات جاده‌ای در ایران می‌داند و در یادداشتی می‌نویسد: «گزارش سازمان بین المللی کار نشان می‌دهد در بین میلیون‌ها کارگری که هر روز در سراسر جهان به محل کار می‌روند، ۶۳۰۰ نفر از آنان هیچ گاه به خانه برنمی گردند. براساس گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور طی ۱۰ سال از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۶، ۱۵ هزار و ۹۹۷ نفر در حوادث ناشی از کار جان خود را از دست داده اند.

طی ۱۰ سال ذکر شده بیشترین آمار تلفات با ۱۹۹۴ فوتی در سال ۱۳۹۲ و کمترین آن با ۱۲۲۵ فوتی در سال ۱۳۸۸ به ثبت رسیده است.» براساس آمار رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته حدود ۱۰ هزار حوادث ناشی از کار در ایران برای کارگران تحت پوشش تأمین اجتماعی رخ داد که در این ارتباط حدود ۶۷۸ کارگر جان خود را از دست دادند که بیشترین تلفات انسانی در کارگاه‌های کارگری با ۱۷۹ مورد مربوط به استان تهران است و پس از آن اصفهان با ۵۲ فوتی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص دادند.

ویدئو | بازی با مرگ


*تیتر برگرفته از رمان جاناتان سفران فوئر است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->